13 ene 2011, 12:32

Самота 

  Poesía
544 0 3

Съня ми от покой лишаваш,

дълбаеш в мен и обвиняваш,

като цигарен дим дъха задавяш,

дори за миг не ме оставяш.

 

Като картината, притисната от рамка,

около мен си ти, зловеща сянка.

Тръгвам, а ти след мен вървиш,

сменям посоки, но отново ме следиш.

 

Бягам, искам да се скрия,

а се загубвам в твойта орисия.

Паяжините оплитат моя ум,

a тишината трансформира се във шум.

 

Превръщаш ме в безкрило птиче,

в нощта изгубено мъниче...

Светулките прогонваш от гората

и тихо ослепявам в тъмнината.

 

Но като кораб, пуснал котва здрава,

той рано или късно трябва да отплава.

Секунда искам само свобода,

пусни ме, моля те, любима самота.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??