14 jul 2013, 22:14

Самота... 

  Poesía » Otra
962 0 3

Вече знам какво е самотата.

Тишина, в която се чува часовник.

Часовник, който отмерва времето.

Времето, в което очаквам някой.

Някой, който няма да дойде.

© Велислава Бонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??