14.07.2013 г., 22:14 ч.

Самота... 

  Поезия » Друга
963 0 3

Вече знам какво е самотата.

Тишина, в която се чува часовник.

Часовник, който отмерва времето.

Времето, в което очаквам някой.

Някой, който няма да дойде.

© Велислава Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??