14 июл. 2013 г., 22:14

Самота... 

  Поэзия » Другая
960 0 3

Вече знам какво е самотата.

Тишина, в която се чува часовник.

Часовник, който отмерва времето.

Времето, в което очаквам някой.

Някой, който няма да дойде.

© Велислава Бонева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??