17 abr 2018, 21:55

Самотата е последната ми риза 

  Poesía
611 1 3

Самотата е последната ми риза

Най-много нея исках да даря

На дните ми не се усмихна ближния

Ела пирувай празнота

© Емил Павлов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??