Apr 17, 2018, 9:55 PM

Самотата е последната ми риза 

  Poetry
612 1 3

Самотата е последната ми риза

Най-много нея исках да даря

На дните ми не се усмихна ближния

Ела пирувай празнота

© Емил Павлов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??