13 abr 2007, 8:37

Самотна нощ 

  Poesía
1029 0 0
 

Нощ е. Плача аз в безсилие обзета,

че твоите очи да зърна не можах.

И днес ми липсваше безкрайно много

и за тебе всяка мисалъ днешна бе.

Нощ е. Сълзите парещи обливат

отново нежното лице и сърцето стене

от болката на любовта,

така разяждаща отвътре.


Нощ е. И сънят при мен не идва

и пак очите ми те търсят

по звездното небе, красиво.

Къде си? Не мога да те видя!


Нощ е. Отново съм сама.

Ела при мен за миг поне,

а може би завинаги...

И нека останем в прегръдката на любовта!

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??