САМОТНАТА ЖЕНА
„Самотната жена е лист попарен
и осланено ноемврийско цвете.“
Валентина Цвяткова
Но е и шанс самотната жена.
За всеки късен влак самотен пътник има.
Тя носи кръста на измислена вина,
но и любов все още в нея има.
Самотната жена е като бряг,
на който си щастлив да акостираш,
когато океанът ти е враг
и водната стихия в теб се взира.
Не подценявайте самотната жена.
Тя с истинска любов ще ви залее,
ще ви обгърне с мека топлина,
и всичко ще сте в този свят за нея.
Ако със плам дарите й любов,
самотната жена ще ви е вярна.
Животът ви ще бъде благослов,
а битието – истинска Нирвана!
09. 11. 2015 г.
Русе
© Румен Ченков Todos los derechos reservados