30 abr 2008, 20:04

Самотни нощи 

  Poesía
499 0 3

 

 

 

 

Нощ безкрайна, обрекла ме на самота.

Теб те няма, а аз съм пак сама.

Скитам се безмълвна, жадуваща за топлина,

но намирам само студ и празнота.

Сърцето ми от мъка ще се пръсне,

от ден на ден душата ме боли.

Кажи ми ти с какво сгреших

и как ли аз те нараних?...

Съдбата е така жестока

и тъй нелепо с теб ни раздели.

И така обрече ме на самота,

която още тегне в моята душа.

 

2007 г.

 

 

 

 

© Радка Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??