Самотник
Като самотен принц под дъжда на улицата седя.
Вторачил поглед към прозореца на твоята стая,
в очакване да се появиш, принцесо на моите мечти.
Да се появиш на прозореца, а после да се спуснеш
по меките копринени чаршафи и да те взема
в прегръдките си и да те отведа в моите покои.
Щом се появиш ще видиш, че самотникът всъщност
не е толкова лош и мълчалив както изглежда,
а се притеснява от отговора ти на неговия въпрос...
Обичаш ли ме, принцесо моя?
© Димитър Новак Todos los derechos reservados