20.11.2014 г., 18:40 ч.

Самотник 

  Поезия » Любовна
399 0 1

Самотник

 

Като самотен принц под дъжда на улицата седя.

Вторачил поглед към прозореца на твоята стая,

в очакване да се появиш, принцесо на моите мечти.

 

 

Да се появиш на прозореца, а после да се спуснеш

по меките копринени чаршафи и да те взема

в прегръдките си и да те отведа в моите покои.

 

 

Щом се появиш ще видиш, че самотникът всъщност

не е толкова лош и мълчалив както изглежда,

а се притеснява от отговора ти на неговия въпрос...

 

 

Обичаш ли ме, принцесо моя?

© Димитър Новак Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Изключително нежно, силно и красиво казано!Развълнува ме и ме впечатли!Носи ми усещане за едно сърце, което много обича, но просто се страхува... и просто иска обичта му да е споделена!Поздрави!
Предложения
: ??:??