20 sept 2009, 21:18

Самотникът Дъб 

  Poesía » Filosófica
1454 0 7

Самотникът Дъб,

сломяван от бури и скръб,

разяждан от червеи и съмнения,

надживял три човешки поколения;

стои във мраз и във зной,

там, на оня завой,

далеч от правия път.

Самотникът Дъб...

© Виктор Горов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??