28 jul 2007, 11:12

САМОТНО ДЪРВО 

  Poesía
486 0 2
Дърво призрачно, самотно,
през зима, голо и безпътно.
С очи на сови през нощта,
гнезда чернеят в пустошта.
По път при тях не се отива,
със чисти мисли някой спира.
Политва птичка, пролет идва,
със ритъм нов то се разлиства.
Природа живва, пчела жужва,
дърво среща всички дружно!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??