28.07.2007 г., 11:12 ч.

САМОТНО ДЪРВО 

  Поезия
485 0 2
Дърво призрачно, самотно,
през зима, голо и безпътно.
С очи на сови през нощта,
гнезда чернеят в пустошта.
По път при тях не се отива,
със чисти мисли някой спира.
Политва птичка, пролет идва,
със ритъм нов то се разлиства.
Природа живва, пчела жужва,
дърво среща всички дружно!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??