12 ago 2008, 21:09

Сантиментално 

  Poesía
864 0 34


Кръгла маса и бутилка узо,
аз и вие - както винаги.
Един от всичките е гузен,
раздухва се интригата.
Години по лицето ми -
натрупани,
сребристи нишки
в още буйната ми грива.
Безброй приятелства -
претупани,
през месец някой си отива.
Не са кристални чашите,
ще се напием мълчаливо.
Проблемите ни -
моите и вашите -
ще избледнеят - както винаги.
Ще се целунем на отиване -
в размътения поглед на нощта,
събрали радостта в бутилка -
сантиментална красота...

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??