12.08.2008 г., 21:09 ч.

Сантиментално 

  Поезия
865 0 34


Кръгла маса и бутилка узо,
аз и вие - както винаги.
Един от всичките е гузен,
раздухва се интригата.
Години по лицето ми -
натрупани,
сребристи нишки
в още буйната ми грива.
Безброй приятелства -
претупани,
през месец някой си отива.
Не са кристални чашите,
ще се напием мълчаливо.
Проблемите ни -
моите и вашите -
ще избледнеят - както винаги.
Ще се целунем на отиване -
в размътения поглед на нощта,
събрали радостта в бутилка -
сантиментална красота...

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??