4 dic 2020, 9:53

Сблъсък 

  Poesía » Filosófica, Formas orientales, Otra
764 0 2

Индиговото ми настроение

разтваря хищни лапи

за да наруши равновесието...

Промъква се мълчаливо...

И се сблъсква със светлото в мен…

 

                            © Павлина Христова Петрова

 

***

Защо индигово ли? Защото отразява тъмните страсти,

които напират в мен, заради грозни явления в живота.

© Павлина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??