Dec 4, 2020, 9:53 AM

Сблъсък 

  Poetry » Phylosophy, East forms, Other
766 0 2

Индиговото ми настроение

разтваря хищни лапи

за да наруши равновесието...

Промъква се мълчаливо...

И се сблъсква със светлото в мен…

 

                            © Павлина Христова Петрова

 

***

Защо индигово ли? Защото отразява тъмните страсти,

които напират в мен, заради грозни явления в живота.

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??