12 jun 2011, 1:02

Сбогом 

  Poesía » De amor
593 0 5

Няма да ме срещаш повече,

днес за последно си ме видяла,

споменът за мен някоя вечер

ще се изгуби като сянка бяла.

 

Оставя ме пролетта млада и зелена,

лятото горещо, зимата студена,

оставя ме цялата безкрайна вселена –

оставя ме паметта ми заблудена.

 

Напускат ме последните капки

в тяло без дъно, голо и бедно,

дойде ред да свалим шапки –

да си кажем сбогом за последно.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??