17 jun 2009, 12:40

Сбогом 

  Poesía » De amor
610 0 0

Душа до душа,
ръка за ръка,
самотни вървят.
Очите сълзят,
рани кървят,
устни мълчат,
мисли летят.
Тишината глъхне,
стенание съхне,
думи умират,
оправдания спират.
Раздяла прегръщат,
мъка преглъщат,
болка прикриват,
но чувствата трудно умират.
Сбогом!!!

© Никой Нищо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??