17.06.2009 г., 12:40 ч.

Сбогом 

  Поезия » Любовна
606 0 0

Душа до душа,
ръка за ръка,
самотни вървят.
Очите сълзят,
рани кървят,
устни мълчат,
мисли летят.
Тишината глъхне,
стенание съхне,
думи умират,
оправдания спират.
Раздяла прегръщат,
мъка преглъщат,
болка прикриват,
но чувствата трудно умират.
Сбогом!!!

© Никой Нищо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??