Сбогом,
Любов моя
Чиста, неопетнена
В сърцето заключена
Тихо
Смирена.
Сбогом
През сълзи
През пропасти
Неотмъстена.
Последен е тоя път.
Наистина Сбогом.
Сбогом!
Аз зная след мене
Ще виждаш небето
Тъй чисто и ясно
Със вяра в очите
Със вяра.
Ще дишаш.
Пред бурите страшни
Ще вдигаш платната
И сладкия гъдел
Ей тука
Ей тука
В стомаха
Ти пак ще обичаш.
Пак ще обичаш.
И не от съжаление.
И без страх
И без мъка
Ще разпериш крилете си
Горе
Висока
Велика!
Сбогом,
Любов моя
Чиста, неопетнена
В сърцето заключена,
Тихо
Смирена.
Сбогом
През сълзи
През пропасти
Неотмъстена.
Последен е тоя път.
Наистина Сбогом.
Сбогом!
© Maria Radeva Todos los derechos reservados
Поздравления!