30 dic 2008, 8:52

Сбогом 

  Poesía » De amor
818 0 4

Не, аз съм силна, няма да заплача,

дори и в този миг безумно много ме боли.

Но има ли смисъл ми кажи

цял живот окови да влача?

За този, който за мен не го боли.

Целуни ме за последно и върви.

Дано в живота имаш повече късмет от мене ти.

Обичах те и винаги ще те обичам,

но не искам душата си в лъжи да обличам.

Ние никога няма да сме щастливи.

Аз обречена съм сама да скитам,

а ти нея за ръка да държиш.

Сбогом! Дано ме запомниш каквато бях преди -

красива, щастлива,

а не като сега – покрита със сълзи!

© Жу Русанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много добро
  • красиво,но тъжно ;( ЧНГ
  • след безмерната тъга идва и щастие!Много успехи занапред!
  • Не така, и не покрита със сълзи!
    Желая ти много късмет и усмивки през Новата година!
Propuestas
: ??:??