30 sept 2009, 17:11

Сбогуване 

  Poesía » De amor
417 0 1

Това е сбогуване,

усмивка, прощаване,

с лятното слънце,

с аромата на лозите,

с любовта, изгубена

в оловното отражение

на лунната светлина,

върху морската повърхност.

 

Разделям се с живота,

предадох се,

пред дълбоката любов

и голямата страст.

 

Загубих,

победен съм,

предадох се,

неспособен да обичам,

животът ме надви,

претърпях поражение,

не можах да обикна истински.

                          Загубих!

© Деян Демиров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??