Това е сбогуване,
усмивка, прощаване,
с лятното слънце,
с аромата на лозите,
с любовта, изгубена
в оловното отражение
на лунната светлина,
върху морската повърхност.
Разделям се с живота,
предадох се,
пред дълбоката любов
и голямата страст.
Загубих,
победен съм,
предадох се,
неспособен да обичам,
животът ме надви,
претърпях поражение,
не можах да обикна истински.
Загубих!
© Деян Демиров All rights reserved.