11 sept 2009, 0:09

Сбогуване 

  Poesía
597 0 8



не виждах нищо

само

потъвах в гласа ти

бях до теб близо

много

искаше ми се

на тръгване

просто

ръцете ти да сгуша

да те погледам в очи

и

да помълчим

 

до следващия път

някога

 


 

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??