Sep 11, 2009, 12:09 AM

Сбогуване 

  Poetry
541 0 8



не виждах нищо

само

потъвах в гласа ти

бях до теб близо

много

искаше ми се

на тръгване

просто

ръцете ти да сгуша

да те погледам в очи

и

да помълчим

 

до следващия път

някога

 


 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??