И сякаш за последно се сбогувам с Март...
и моята магия си отива с него.
И сякаш целия облян от пролет свят,
остава в тъмната страна на своето его.
И мисля си, че ей сега ще завали,
и в едри капчици вода ще се удавя,
За всичко късно е.
(Дъждът вали, вали.)
Последен Март,
минути до раздяла.
© Елмаз Todos los derechos reservados