31.03.2022 г., 21:17 ч.  

Сбогуване 

  Поезия » Любовна, Пейзажна
254 2 4

И сякаш за последно се сбогувам с Март...

и моята магия си отива с  него.


И сякаш целия облян от пролет  свят,
остава в тъмната страна на своето его.
И мисля си, че ей сега ще завали,
и в едри капчици вода ще се удавя,
За всичко късно е.
(Дъждът вали, вали.)

 

Последен Март, 
минути до раздяла.

© Елмаз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??