14 dic 2007, 13:47

Сбогуване 

  Poesía
506 0 4

Отивам си, оставям всичко тука

и тази нощ последната е с теб,

сърцето ми умиращо от мъка,

ръцете празни са без теб...

 

Кажи ми кой си ти,

та в твоите очи зелени

намерих късче топлина,

ела и прегърни ме за последно,

отивам си, разбираш ли сега...

 

Очите ми, потънали във сълзи,

тази вечер търсят точно теб,

какво направи със сърцето ми,

докосни ме и ела до мен...

 

За последно да погаля днес косите ти,

да зърна огъня в твоите очи,

ела и прегърни ме за последно,

отивам си, разбираш го, нали...

© Диана Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??