14.12.2007 г., 13:47 ч.

Сбогуване 

  Поезия
499 0 4

Отивам си, оставям всичко тука

и тази нощ последната е с теб,

сърцето ми умиращо от мъка,

ръцете празни са без теб...

 

Кажи ми кой си ти,

та в твоите очи зелени

намерих късче топлина,

ела и прегърни ме за последно,

отивам си, разбираш ли сега...

 

Очите ми, потънали във сълзи,

тази вечер търсят точно теб,

какво направи със сърцето ми,

докосни ме и ела до мен...

 

За последно да погаля днес косите ти,

да зърна огъня в твоите очи,

ела и прегърни ме за последно,

отивам си, разбираш го, нали...

© Диана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??