Отивам си, оставям всичко тука
и тази нощ последната е с теб,
сърцето ми умиращо от мъка,
ръцете празни са без теб...
Кажи ми кой си ти,
та в твоите очи зелени
намерих късче топлина,
ела и прегърни ме за последно,
отивам си, разбираш ли сега...
Очите ми, потънали във сълзи,
тази вечер търсят точно теб,
какво направи със сърцето ми,
докосни ме и ела до мен...
За последно да погаля днес косите ти,
да зърна огъня в твоите очи,
ела и прегърни ме за последно,
отивам си, разбираш го, нали...
© Диана Димитрова Все права защищены