6 nov 2008, 12:22

Сбогуване 

  Poesía » Otra
507 0 1

Отиват си от нас приятели,

а дирята все по-дълбока е,

докато сърцето още пулсира,

в него нещо глухо вехне и загива!

 

Отиват си от нас приятели,

а сякаш с тях и радостта ни си отива,

за да не се завърне вече никога,

такава пролетно красива!

 

Отиват си от нас приятели, раздялата е помрачила

дори сърцата на най-светлите мечтатели,

а останем ли за мъничко сами сред четири стени,

тишината е безумно дива!

 

- Приятели, недейте си отива!

© МИСИЯ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • а останем ли за мъничко сами сред четири стени,
    тишината е безумно дива!
    - Приятели, недейте си отива!
    Силно и тъжно...когато останем сами!
Propuestas
: ??:??