Отиват си от нас приятели,
а дирята все по-дълбока е,
докато сърцето още пулсира,
в него нещо глухо вехне и загива!
Отиват си от нас приятели,
а сякаш с тях и радостта ни си отива,
за да не се завърне вече никога,
такава пролетно красива!
Отиват си от нас приятели, раздялата е помрачила
дори сърцата на най-светлите мечтатели,
а останем ли за мъничко сами сред четири стени,
тишината е безумно дива!
- Приятели, недейте си отива!
© МИСИЯ Все права защищены
тишината е безумно дива!
- Приятели, недейте си отива!
Силно и тъжно...когато останем сами!