8 dic 2009, 10:46

Сбогуване с морето 

  Poesía » Otra
864 0 17

Броени дни. Докато почне свършва.
С още едно лято остарях.
Кога си тръгвам? И кога се връщам?
Кога съм "вкъщи"?
Туй не го разбрах.

Животът на човека все не стига.
Но за нищо тук не ми е жал!
Че с клепките си мрака съм повдигал
и в шепите си слънце подържал.

Сбогом, сбогом!
И
благодаря!
Щастлив
едва ли, но ще съм доволен
на морето стих да подаря,
то на мене
мидичка за спомен.

И който дойде тука някой ден, 
да чуе риби стихчета да каз
ват,
а добрите хора
вместо мен, 
тая мидичка да му показват.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??