5 mar 2008, 8:50

Сбраха облаците тягостен рефрен... 

  Poesía
536 0 9

Вдъхновено от: http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=100346

 

***

 

Сбраха облаците тягостен рефрен

и наперено се взряха в тишината,

от която - болен и сломен,

бе изтръгнат вик - отплата...

 

И потече дъжд от мечти,

в които росата топеше крачета,

а заблудени в прекрасното сълзи

се сляха в неземна вендета.

 

Кой постави огъня до мен?

Аз съм боса и сломена,

неделима с изгрева и в плен

на невръстната Вселена.

 

04.03.08

Пловдив

 

 

    

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??