Родена бе любов красива,
дари ме с нежност, топлина.
Добрата дума в дните сиви
превръщаше на светлина.
На нейните криле понесена
и с вярата, че си до мен,
тук всеки вопъл става песен
и всяка дума - сладък плен.
Дори и месец да не чувам
очаквания глас желан.
Обадиш ли се, ми се струва,
че сбъднал се е моят блян.
© Елена Todos los derechos reservados