Целуни ме неуловимо почти,
премаляла едва да усетя дъха ти,
очите после леко притвори...
Заповядай, настани се в съня ми.
"Добре дошъл, седни" - приканвам аз -
... с какво да ви почерпя, господине?"
"С късче обич и гореща страст,
със себе си, любима, почерпи ме"...
Загледана в теб, усмивка лека,
приближавам се, за мен бъди готов,
в едно с тебе да се слеем... Нека!
В съня ми се сбъдни, Любов!
© Алекс Маринова Todos los derechos reservados