Apr 7, 2012, 11:36 AM

Сбъдни ми се 

  Poetry
666 0 3

Целуни ме неуловимо почти, 

премаляла едва да усетя дъха ти,

очите после леко притвори... 

Заповядай, настани се в съня ми. 

 

"Добре дошъл, седни" - приканвам аз -

... с какво да ви почерпя, господине?" 

"С късче обич и гореща страст, 

със себе си, любима, почерпи ме"... 

 

Загледана в теб, усмивка лека, 

приближавам се, за мен бъди готов,

в едно с тебе да се слеем... Нека!

В съня ми се сбъдни, Любов!

 

© Алекс Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??