17 dic 2007, 16:25

Сцена, рефрен, синева 

  Poesía » Otra
854 0 17


Бели крила ме докосват с лекота,
съзвучие възвишено,
дочувам и мелодия на песента
Аве Мария...

Под прожекторите жарки
в огромната концертна зала
ще се запазят спомените ярки,
вечната възхвала.

Магията на оперното
изкуство е голяма,
на хората в душите
разцъфтява бяла амалгама.

Бели крила ме докосват сега
с всеки рефрен синева!

© Любослава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??