17.12.2007 г., 16:25 ч.

Сцена, рефрен, синева 

  Поезия » Друга
862 0 17


Бели крила ме докосват с лекота,
съзвучие възвишено,
дочувам и мелодия на песента
Аве Мария...

Под прожекторите жарки
в огромната концертна зала
ще се запазят спомените ярки,
вечната възхвала.

Магията на оперното
изкуство е голяма,
на хората в душите
разцъфтява бяла амалгама.

Бели крила ме докосват сега
с всеки рефрен синева!

© Любослава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??