28 jul 2009, 21:23

Сценарий 

  Poesía » De amor
640 0 0

Редуват се различни сцени,
там в съзнанието, където всичко е възможно,
като режисьор наблюдавайки ги отстрани,
наслаждавам им се, сякаш били са истински.

Кадър по кадър превъртам отново
сцената с познатите актьори,
всичко изглежда толкова красиво,
независимо зад какви декори.

Но знам, че това са само мечти
и моят сценарий няма да се осъществи,
ала не спира да се прожектира в моя измислен свят,
където всичко придобива друг цвят.

© Стефани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??