20 jun 2007, 10:42

Сделка 

  Poesía
606 0 7
Ти си в ръцете ми като марионетка,
с която смело си играя на любов.
Сключили сме мълчалива сделка -
да те обичам, докато не срещна друг, ти мен - до гроб
.

© Таня Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??