20.06.2007 г., 10:42 ч.

Сделка 

  Поезия
604 0 7
Ти си в ръцете ми като марионетка,
с която смело си играя на любов.
Сключили сме мълчалива сделка -
да те обичам, докато не срещна друг, ти мен - до гроб
.

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??