Jun 20, 2007, 10:42 AM

Сделка 

  Poetry
605 0 7
Ти си в ръцете ми като марионетка,
с която смело си играя на любов.
Сключили сме мълчалива сделка -
да те обичам, докато не срещна друг, ти мен - до гроб
.

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??