12 jul 2007, 21:09

Седма - своевременна и утешителна  

  Poesía
1026 0 5

Така било е и ще бъде,

още от древни времена,

и ако някой има мъдрост,

ще е съгласен с мен сега

Юначетата все препират,

тъй както малките деца,

ту приключения намират,

ту се забъркват в куп неща  :)

Но има правило неписано,

че интересът ще е траен,

ако в таз приказка измислена

какъв е краят не се знае  :)

А щом пък всичките читатели,

се чувстват като в главна роля,

то значи си успял, приятелю,

от себе си бъди доволен,

защото всеки ще желае,

завършек да напише сам,

според това какво мечтае

и разказвач ли е голям  :)

© Дидислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??