Така било е и ще бъде,
още от древни времена,
и ако някой има мъдрост,
ще е съгласен с мен сега
Юначетата все препират,
тъй както малките деца,
ту приключения намират,
ту се забъркват в куп неща :)
Но има правило неписано,
че интересът ще е траен,
ако в таз приказка измислена
какъв е краят не се знае :)
А щом пък всичките читатели,
се чувстват като в главна роля,
то значи си успял, приятелю,
от себе си бъди доволен,
защото всеки ще желае,
завършек да напише сам,
според това какво мечтае
и разказвач ли е голям :)
© Дидислава All rights reserved.