11 feb 2010, 10:41

Сега не питай 

  Poesía » De amor
750 0 16

Един ден,

когато пламъкът във нас угасне,

мечтите са пътека извървяна,

ще седнем пред камината домашна,

с две златни чаши, пълна кана.

 

Ще гледаме как огънят гори,

ще го разпалваме със спомени,

без рани,

сега не питай, много ме боли,

сега е просто много рано.

 

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??