28 ago 2011, 13:50

Сега съм празна 

  Poesía » De amor
608 0 2

Една стена със твойто име,

със снимки твои окачени...

Във нея блъскам и боли ме,

потича кръв от мойте вени.

 

Моралът твой във мен дълбоко

забил е нокти и души ме.

На пода гърча се жестоко...

Сърцето ми крещи „Убий ме!”.

 

............................


Стената още е на място.

А снимките стоят отчасти.

Аз долу с нож в ръката дясна

изтръгвам те. Сега съм празна!



© Дивата Лагуна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??