Сетивата са прегладнели.
Еуфорията завладява.
Корсети и фини дантели.
Съспенс в осма октава.
Игри на глада.
Плътта пирува разголена.
Арена на страсти първични.
Рози, шампанско и спомени.
Фокус, с оттенък лиричен.
Юпитер вика пиян:
"Маестро, подхващай кан кан!"
© Nina Sarieva Todos los derechos reservados